Susreti zajednice mladih su subotom u 19 sati.


Svi govore da na mladima svijet ostaje. Sveti papa Ivan Pavao II. rekao je mladima: „Ne bojte se biti sveci novog tisućljeća!“
Mi, mladi  župe Blažene DJevice Marije Snježne živimo u tom novom tisućljeću i ne bojimo se biti svecima o kojima je Papa govorio.
Zajednica mladih dugi niz godina okuplja se u pastoralnom centru župe. Kroz školsku/akademsku/pastoralnu godiinu okupljamo se jednomu tjednu (subota, 19:00h) i zajedno sa našim duhovnim pastirom provodimo vrijeme razgovarajući o duhovnim stvarima, moleći, gledajući zanimljiv film, igrajući društvene igre te natječući se tko će biti brži, bolji, zanimljiviji i iskreniji – prijatelj! 🙂
Neki misle da oni koji odlaze u crkvu samo kleče pred oltarima i mole nebrojene krunice, no, to ipak nije tako!
Idemo i na izlete, idemo zajedno u grad, slavimo rođendane – pa i onaj najveći – Božić 😉 i svugdje gdje idemo nosimo radost u srcu. Radimo zajedno pomažući na župi kada treba, suradnici smo u raznim župnim skupinama, a najdraže nam je upoznavati nove prijatelje.
Istina je da nam je ponekad i teško zbog učenja, obitelji, ljubavi uzvraćenih i onih ne uzvraćenih, ali u zajedništvu sve je lakše.

I zato – nemoj gubiti vrijeme i nemoj nam vjerovati na riječ – dođi, vidi, provedi vrijeme s nama i procijeni sam i sama!

Bog te blagoslovio!